Muut nelijalkaiset


Melli


Virallinen nimi: Snowtime's Shinju
Syntymäaika: 23.11.2004
Rotu: Japaninpystykorva
Omistaja: Emäntä (Soile Aarnio)

Melli on iloinen kaikkien kaveri, mutta sen paras kaveri on kuitenkin tietenkin ruoka ;)
Harrastuksena Mellillä on hiipuvaan tahtiin agility - Mellillä en enää kisaa, käydään itsenäisesti ajoittain kentällä muistelemassa menneitä, mutta muuten Melli on päässyt siltä puolelta jo eläkkeelle.
Näyttelyitä on tullut kierreltyä jonkin verran,
ja leikkimielellä tokoiluakin harrastetaan. Kun vielä harrastin junior handleria, handlasin useimmiten Melliä.
Milla


Virallinen nimi: Millamagia
Syntymäaika: 9.7.2007
Rotu: Suomenajokoira
Omistaja: Isäntä (Hannu Aarnio)

Milla on rakastettava, vähän ujo ajokoira. Milla on todellinen neiti ja ajoittain melkoinen hienohelma ;) Mutta kun se pääsee metällä irti, ei sitä enää tarvitse hienostellakkaan..! Milla harrastaa tottakai metsästystä, ja toki vuoden ympäri myös lenkkeilyä, kesäisin etenkin pyörän vieressä jolkottelua. Joskus jos saan päähän piston lähteä mätsäriin, Millakin yleensä mukaan tulee :) Millalla on ollut yksi pentue keväällä 2012, ja pentuja tulikin reippaasti 11.. :)
Halti


Virallinen nimi: Halti
Syntymäaika: 5.5.2008
Rotu: Pohjanpystykorva
Omistaja: Isäntä (Hannu Aarnio)

Halti on useimpien vieraiden suosikki, koska se on melkoinen sylivauva, kun ollaan sisällä tai pihalla, mutta kiinni. :) Tällä neidillä on kuitenkin useita persoonia - metsällä se on kuin eri koira, eikä rapsutukset enää paljoa kiinnosta :) Halti on lintukoiraksi otettu, mutta sillä riittää intoa niin rusakon, hirven kuin karhunkin perään. Haltiakin olen jonkin verran kuskannut mätsäreissä, missä se on hyvin pärjännykin. Halti kun on sellainen, että se esittää itse itsensä, ja esiintyy kehässä kuin nukke. En oikein käsitä, miksi en kisannut Haltin kanssa aikoinani junior handlerissa: kun ikäni alkoi olla jo ummessa ja olin viimeisissä kisoissani, jotka olivat lisäksi piirimestaruuskisat, esitin Haltin vasta ensimmäisen kerran jh-kehässä ja tulimmekin kolmanneksi :) Haltillakin on ollut 2 pentuetta, ja lisää odotellaan kesälle 2013.. :)
Epi


Virallinen nimi: Riistapihan Epi
Syntymäaika: 12.8.2012
Rotu:Suomenajokoira
Omistaja: Isäntä (Hannu Aarnio) & Erkki Aho

Epi on uusi ajokoiran penikkamme, joka matkaili meille viime syksynä. Epin kanssa toistaiseksi ollaan käyty vain metsällä ja lenkillä, hihnassa kävelykin on alkanut sujumaan jo ihan kivasti. Epi on oikein kiva luonteeltaan! Toki pentumaisesti koko ajan tapahtuu, ja mm. tavarat vaihtelevat vilkkaaseen paikkaansa, kun Epi on sisällä... ;) Tällä hetkellä  Epi asustelee isän ystävän Erkin, toisen omistajansa, luona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti