keskiviikko 7. marraskuuta 2012

A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself.

P i t k ä s t ä   aikaa! Huhhuh, melkeen kuukausi takana, mites tässä näin kävi!! Yritän tiivistää kaiken mitä tulee mieleen:

Ollaan saatu koottua Alajärveltä tokosta kiinnostuneita yhteen, ja nyt on neljät harkat, edes jonkunmoiset, takana!! :) Syyslomalla aloteltiin, ja aikeissa on jatkaa tästä eteenpäin. :)

 Syyslomalla oli tosiaan myöskin se agilitykouluttajille suunnattu valmennus, ja siitä oli kyllä mielettömästi apua!!! Syyslomalla mätsärissä olin lähinnä töissä, mutta Millan kanssa kävin kehässäkin. Milla vähän aristeli tassuaan, kun siltä oli lähtenyt aamulla kynsi metällä, mutta ei ontunut kuitenkaan! Punaisista ei sijoituttu. :)

Mitzu ja Marin bullmastiffipentu :)
Seinäjoen koiranäyttelykin on takana! Ensin Kalinka tuli Kokkolasta meille hoitoon. Myös Virpi tuli Helsingistä meille viikonlopuksi yhdessä Marin kanssa, ja veivät sitten koiriaan Seinäjoelle. Mitzua ei onneksi ilmoitettu, a) sillä ei ole yhtään turkkia päällä ja b) tuomarilla oli aika heittelevä linja tällä kertaa. :D Esitin kyllä yhden kasvattimme, Moonan. :)

Veljekset kuin ilvekset, Milo ja Kalinka :)

Mitzun kanssa ei olla ihan mahdottomasti treenailtu nyt tokoa, agilityssakaan ei ole tullut mitään ihmeellistä, Seinäjoen harkoissa ollaan normaalisti käyty. Paitsi että mä sain nyhdettyä meidän autotalliin talven ajaksi kolme aitaa ja pituusesteen, joten nyt saadaan jo mini-koti-agirata kyhättyä, kun mulla on jo valmiiks isin tekemä keppiteline ja Hännisten tuoma miniputki. :)

Viime torstaina sitten isi kiikutti kotiin koiranpennun, "Epiksi" nimeämänsä ajokoiran. Yritin aikaisemmin olla 101% vastaan koko juttua, mutta myönnän, että olen jo useampaan otteeseen ollut ottamassa neidistä kuvia, totuttanut hihnaan, leikkinyt sen kanssa pihalla, totutellut käsittelyyn jne. Luonteeltaan Epi on ihan mukava, rohkea, mutta kuitenkin sellainen nöyrä. :)

Viime perjantaina otin Mitzun tilalta Mellin agilityharkkoihin, koska Mitzulla oli anturat kuivuuden takia vähän ärtyneet, ja se aristeli tassujaan to-pe. Laitoin niihin muutaman kerran voidetta ja nyt ovat taas kunnossa. :) Melli oli ihan innoissaan, mutta on se vaan jotenkin niin kankea Mitzuun verrattuna! :D Ennakoivat valssit ym pitää tehdä aikaisemmin ja piiiiitkinä, kun Mitzun kanssa riittää paljon pienemmät merkit!! Viime perjantaina agilityryhmän vetokin sujui tosi hyvin, rata oli ihan kiva, ja oli huomattavasti helpompaa, kun kaikki paikalla olijat olivat suunnilleen samantasoisia, noin 1. - 2. luokkalaisia.

Viime viikonloppuna Heidi ja Siiri tulivat Salli ja Chisu mukanaan kyläilemään. :) Minä mm. viihdytin Siiriä ja kokeilin Sallinkin kanssa agilitya.

Sunnuntaina oli japsilenkin vuoro, ja mukana oli taas 12 huiskua ja 10 ihmistä. :)

Tänään koeviikkoni on vihdoin ohi, ja edessä on huomattavasti helpompi jakso kuin mitä edelliset tänä syksynä ovat olleet. Lisäksi odotellaan Mitzulle juoksua, niin en viitsi ilmoittaa kisoihin, edes Seinäjoelle. :/

Viikonloppuna meille on tulossa odotettu vieras Norjasta, Helen ja Zapp, lisäksi ihan Suomen kamaralta odottelemme ainakin Annea ja Neaa, saa nähdä mitä viikonloppu vielä tuo tullessaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti