maanantai 21. toukokuuta 2012

Agilityviikko

Viime viikko ainakin piti kulua agilityn merkeissä...

Maanantaina käytiin ekaa kertaa Alajärven uudella agilitykentällä :) Toi Tyyppi teki radan, ja sitten me Mellin kanssa päästii vuorotellen harjottelee sitä.
Tiistaina Tyyppi kehtas jättää mut ja Mellit kotii ja lähtii vetää agilityä "joillekki muille"! Pah! Pöh! Kehtaakin!? Eihän sillä oo ketää muita, ei  saa olla!
Keskiviikkona tehtiin tokojuttuja ja mentiin meidän Isännän itsetekemiä keppejä :)
Ja lisäks, keskiviikkona mulle tehtiin se. Nii. Se. Se (melkeen) kaikkien koirien kirosana. Pesu. Yäjks.Torstaina sitten ajeltiin Kokkolaa agilitykisoihin! Mä olin elementissäni, Tyyppi vaa oli iha kujalla. Jos se olis antanu mun hoitaa homman kotiin niin oltais saatu ekalta radalta puhdas suoritus, mut ku ei! Se pisti mut melkee pysähtyy ennen keppejä ja sitte tuomari väitti, että mä kieltäydyin, ja siitähä sitte ropsahti 5 virhepistettä. Lisäks mentiin turhan hissun kissun, ja ihanneaika pääs ylittyy reilulla sekunnilla. Tultiin joka tapauksessa luokan kolmansiks, jippii! :)


Lälläslää, mä sainki samat palkinnot ku sä, vaikka mä olinkin kolmone.. Iha turhaa juoksit lujempaa, hahhah!


Seuraavassa luokassa Tyyppi anto mulle enemmä tilaa, mut mä laskin kepit väärin ja sieltä tuliki sitte 5 virhepistettä.. Miten voi olla, että me eniten reenataan keppejä (ku ne kerta omalta pihalta löytyy) ja silti niistä tulee enite virheitä! Höhläää! Aika ylitty tällä kertaa jopa vähän reilulla kahdella sekunnilla, mutta jälleen - luokan kolmansia! Puhtaita ratoja ei medeillä tullut ollenkaan, oli sen verran tiukka tuomari ja lisäks ihanneaika oli melkoisen kireä ykkösluokan ajaksi. Mut reeniäreeniä!


Seuraavana päivänä, perjantaina, olikin sitten viikottaisten agilityharkkojen aika! Mut mä olinkin ottanut Mellistä mallia ja olin alkanut juoksee. Kyllä Tyypillä naama venähti ku se tuli kotii ja mä en ollukkaa enää valmis lähtee sen kans harkkoihin. Kovasti se mumis ja surkutteli huomisia kisoja, jotka olis pitänyt olla Pietarsaaressa ynnä muuta, mutta minkäs teet..

 
Nyt noilla ihmisillä käy kova kuhina, pitäiskö astuttaa mut ja Mellit vai vaan Melli, ja lähetäänkö me Norjaan vai tulisko meille Norjasta sulho lentokoneella tänne vai miten päi tehtäis vai tehtäiskö ollenkaa. Koittais nyt päättää, en mä nyt kovin kauaa tässä juosta jaksa.Mitzu kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti