tiistai 9. lokakuuta 2012

Sitä normaalia

Miz ♥
Sunnuntaina käytiin aamulla Alajärven agilitykentällä pitkästä aikaa, ja Mellikin pääsi agiliitelemään kevennetysti ensimmäisen kerran mammaloman jälkeen. Vauhtia riitti molemmilla valkohuiskuilla. :) Tehtiin rataa, jossa oli vuorotellen irroittelua ja "kiinni ottoja". Tosi hyvin molemmat pomppi. :) Pukkasin koirat autoon ja ajoin kotiin, ja lähdettiin samantien jäähdyttelylenkille, tai toisin ilmaisten, samoilemaan mettään tunniksi. Kamerakin on herännyt kunnolla henkiin, kun sain ostettua lauantaina siihen uudet ladattavat paristot, ja räpsin satunnaisesti vähän kuviakin lenkillä ja pari agikentälläkin. :) Laittelen tähän mukaan nyt jotain satunnaisia räpsäsyjä.

Melli
Mitzu agikentällä
Mitzu
Mitzu


Melli

Mitzu

Melli


MitzuAleksi ♥
Eilen maanantaina ei tehty mitään erityistä, pari tokoliikettä ja siinä se. :) Huomaa, että Mitzu on taas tottunut siihen, että joka päivä kuuluu tehdä jotakin pikkuista päänvaivaa, kun eilenkin kävin juhlimassa kummipoikaani Aleksia ♥ ja tein sen jälkeen läksyjä, kello oli sitten jo aika paljon, niin Mitzu tuli kytikselle huoneeseeni ja tuijotti mua myrtsisti nurkasta päällään "mulla on tylsää tehään nyt jotain" -ilme. :D Käytiin tekemässä pari tokoliikettä pihalla ja huhhoijakkaa... Miksei se voi olla tuommoinen ikinä ihmisten ilmoilla..?! :D

Tänää taas otin Miznuliinin kans pari tokoliikettä pihalla ja pari Mellin kanssa sisällä,  ja molemmat oli tosi kivoja! :) Okei, mua harmittaa, kun Melli ei usein ota niin hyvää perusasentoa kuin haluaisin, mutta noooo, se onkin jo aika mummo, niin annetaan se sille joissakin määrin anteeksi! ;) Käytiin lisäksi hölkötteleen kuuden kilsan lenkki tänää.

Mitzu
Pakko vielä kertoa eräs pikku sattumus noin viikon takaa. (Yritän epätoivoisesti todistella koirani korkeasta älykkyysosamäärästä - tai että sellainen yleensä ottaen on sillä olemassa... ;)) Heräsin yksi aamu siihen, että olen varma, että minua tuijotetaan. Avaan silmäni - ja kyllä, siinä ne tutut pikku nappisilmät toljottavat. Mietin siinä, että höh, mitähän se Mitzu tuossa vahtaa, ja herätti mut, ja yritän samalla katsoa kännykästäni paljon on vielä aikaa nukkua, että kännykkä alkaa herättää, ja huomaan, että kännykästä onkin akku loppu! Seinäkelloon katsottuani huomasin, että minun pitikin juuri nousta! Olen vakaasti sitä mieltä, että fiksu sankarillinen koirani huomasi, että kello on 7:01, ja omistajan kännykkä ei ole vielä pirissyt, niin se pitää sitten herättää!! ;) ♥
....Äiti kyllä yritti väittää, että tätä ennen hän oli syönyt alakerrassa jogurttia aamupalaksi, ja antanut tyhjän purkin Mellille nuoltavaksi. Mitzu oli kuulemma katsonut äitiä sen näköisenä, että "nyt ei oo reiluuu" ja äiti oli sille tokaissut: "Sun pitää sanoa Salla-Marialle, että sen pitää syödä aamupalaksi jogurttia, niin se antaa purkin sulle sitten nuoltavaksi". Tämän jälkeen Mitzu oli kaahannut yläkertaan kovaa vauhtia.
Noh, olkoon miten on, olkoon koirani sitten sankarikoira tai ahne, joka tapauksessa se on aika fiksu, vai mitä? :D
Mitzu

Eipäs meillä taas tällä kertaa muuta, hejssan!

-Salla & Mitzu"Koiran tuoma suuri ilo on siinä, että ihminen saa olla hölmö sen seurassa, eikä se toru vaan hassuttelee itsekin."
 -Samuel Butler-


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti