maanantai 15. heinäkuuta 2013

HarkkailuaKotiuduttiin jo perjantaina Lapin reissulta, tosin Oulun näyttely jäi meidän osaltamme välistä. Rovaniemellä sain nähdä Mitzun pennun Hertan, josta oli kasvanut oikein kivan näköinen nuori neiti. ♥ Emilia ja Tico nappasivat viikonloppuna ekan sertinsä ja 29.7. kun olimme Ilariaa hakemassa Helsingistä, saimme iloisia uutisia: Nea ja Timppakin tienasivat ensimmäisen sertinsä, siitä se lähtee tytöt!! ;) Onnea molemmille! ♥ Titinan 10v synttäritkin on ollut tässä välissä, käytiin Kyyjärvellä japsilenkkeilyllä ja lopuksi Titina tarjosi makoisia kakkuja ja muita herkkuja kotonaan ;)

Hertta, Saarnion Qumiko Yoko :)

Hertta kävi vähän polskuttelemassa koiralammella :)

Hertta

Hertta-nen neiti :)

Kirsi & Hertta ♥
Ilaria & Melli agiliitelemässä ;)
Eilen sunnuntaina huskypojat saapuivat meille hoitoon, joten nyt ohjelmaan on kuulunut normaalia enemmän lenkkeilyä. :) Tänää olemme käyneet Mellin & Mitzun, sekä Ilarian kanssa agikentällä, jonne myös Paula, Suvi ja Annika tulivat Veeran ja Venlan kanssa. Tottakai se sitten alkoi satamaan, mutta tosi hienosti varsinkin Mitzu kuunteli piiiiiiiitkän (puolen vuoden!) tauon jälkeen :) Ihan lyhyitä normiratoja otettiin, vähän leikkauksia, sokkareita ja niin päin pois. :) Myös Ilaria koitti Mellin ohjausta. ;)

Huomasin justiin, että Järvis KK:n yhteis-tokoreenit ois tänää klo 19, saa nähä jos sitä vielä menis vikoihin harkkoihin ennen keskiviikon kisoja, apua! :) Toivotaan, että keskiviikkoiltana tällä kertaa ei satais! ;)

Huomenna voitais mennä näyttelytreeneihin Millan kanssa jos ei muuta keksitä, keskiviikkona tokokisat ja torstain agikisat on vieläkin mietintä myssyssä.. Ei olla vielä hommattu lisensiäkään tälle vuodelle kun oli pennut jne :) Kisa onkin vähän erilainen, nimittäin ilmoittautua saa vielä edellisenä iltana ja hiukka kalliimmalla maksulla vielä kisapäivänäkin! Saa tässä mietiskellä loppuun asti! ;)

Eipäs muuta, moro! :)


Salla&Mitzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti