maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lajikirjoa & pennun tuoksua ♥

Viikko on vierähtänyt omia ja hoitokoiria lenkittäen, tokoillen ja pitkästä aikaa myös enemmän agiliidellen. Lohijoellakin käytiin lenkkeilemässä Ilarian, äidin, Mitzun, Mellin ja Millan kanssa, muutamia kuvia sieltä. :)


Torstaina pidin agilitytreenit ja niitä ennen ja jälkeen otin Mitzun ja Mellin kanssa pikku pätkää. :) Radasta oli tullut yllättävän vaikea, mutta varsinkin Melli yllätti tehden koko ajan puhtaita, nopeita pätkiä! Hyvä Melli! :) Mitzun kanssa yritettiin harjotella radan alussa sylkkäriä, joka alkoi muistumaan neidin mieleen yllättävän nopeasti. :)

Lauantaiaamun talkoilimme Ilarian kanssa Agin Maajoukkueen karsintakilpailussa, jossa riitti mahtavia suorituksia katseltavaksi. Vautsi vau! :) Illan sitten tapitin samaisia kisoja kotoa livestramin kautta, ja kun agihammasta niin kolotti, lähdin käymään vielä yksikseni kentällä kokeilemassa paria juttua, mitkä olin painanut päivän aikana mieleen, ja nehän toimi! Otin kameralla pari pätkää videota, mut harmi kyllä en tajunnu niitä kohtia kuvata ollenkaan, missä sovelsin päivällä oppimaani! :( Mut joo, tässä nyt joku köppäne viidiopätkä :D

Sunnuntainahan päästiinkin sitten käymään Ylivieskassa kv-näyttelyssä! Tuomari muutoksen jälkeen varmaan puolet koirista oli jäänyt pois, mutta me lähdimme kuitenkin äidin, Ilarian, Paulan, sekä Mellin, Veeran ja Venlan kanssa. :)
Myös Tico perheineen tuli näytelmiin. Esitin Mellin, jonka päivän saldo oli ERI1 SA PN2 ROP-vet. :) Emilia & Tico esiintyivät kauniista ja sen kunniaksi Tico sai toisen sertinsä! Melli päätettiin jättää esittämättä ROP-vetskukehässä, mutta jäimme kuitenkin katsomaan Emilian junior handler -kisaa. Emilia päätti esittää Melliä kehässä, ja mahtavin tuloksin! Ensin Emilia korkkasi kolmos pokaalin piirimestaruuskisasta ja sitten vitos pokaalin nuorempien sarjan SM-osakilpailusta! Tosi hienoa Emilia ja Melli! ♥


Viime yönä Halti pyöräytti neljä pentua, en ymmärrä miten ne kaikki mahtuivat niin pikkuruiseen masuun! :) No, hyvä niin, että pentuja on monta, kaikilla taitaa olla jo koti odottelemassa. :) Pojat veivät jälleen voiton, 3-1. ;)


Tänään pyörähdin vielä Mellin ja Mitzun kanssa Järvis KK:n tokoharkoissa, ja kivasti rullas sielläkin. :) Mellihöppänä oli saanut muistinmenetyksen estehypyn suhteen, ja irtoaminen ilman käsimerkkiä tuntui olevan mahdotonta. Pakitettiin menneisyyteen ja otettiin namialusta apuun, ja kovastihan hyppy muistui taas mieleen..! ;)

Nyt petiin, öitä! ;)


- Salla & Mitzu -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti