torstai 9. elokuuta 2012

Ekat tokokisat

Lyhyt päivitys Mitzun ekoista tokokisoista :)
Eli kisat menivät yllättävän hyvin, ja neiti yllätti mut suuren suuresti, positiivisesti! :) Kai se kuva kertoo lähes enemmän kuin tuhat sanaa, joten:


Eli luoksepäästävyydessä ei mitään erikoista, neiti istui ja mollotti minua, katsoi toki tuomaria, mut ei muuta. (10)
Paikallaan makuussa Mitzun viereinen koira nousi istumaan, ja Mitzu nousi myöskin. Istui hetken ja meni takaisin maahan. Muuten seurasi mua koko ajan suht tarkasti ja meni hyvin sivulle ja makuulle jne, joten saatiin kuitenkin noinkin paljon pisteitä. (7½)
Seuraaminen kytkettynä yllätti mut kyllä ihan täysin! Toi niinku otti kontaktia ja niinku seuras hyväne aika sentää! (9)
Seuraaminen taluttimettakin meni ihmeen hyvin, kerran mä sanoin käännöksessä "Seuraa", joten tuli yks käsky liikaa :D Lisäks yhdessä käännöksessä Mitzu jätätti vähäse, ei paljoo, mut kuiteski :) (8)
Maahan meno seuraamisesta ei sitten onnistunut kuin vasta kolmoiskäskyllä... :D (0)
Luoksetulossa Mitzu kirmas ihan täysiä, mut senpä takia ilmeisesti istui vähäsen vinoon sivuuni. (9½)
Seisominen seuraamisesta oli semmonen vähä nojaaaa-suoritus, eka seuraaminen oli vähän aikasempia laiskempaa, ja kun sanoin paikka, Mitzu reagoi vähäsen viiveellä. (7½)
Hypyssä meinasin alunperin näyttää kaksoiskäskyn, mutta kun Mitzu olikin ihan intona, niin kokeilinkin sitten ihan normaalisti, ja se meni yli!! :D Hypyn jälkeen pysähtyi kyllä heti, mut kurotteli paikaltaan ja haisteli estettä, ja kun kävelin viereen, siirtyi askeleen sivulle. Mut tästäkin osasta yllätyin positiivisesti :D (8)
Tuomari tykkäsi meidän yhteistyöstä, kun Mitzu oli iloinen ja vilkas, mut ei kuiteskaan liian semmone energiapommi. :) (9)

Eli yhteispistemääräksi tuli se 151p, eli 2. palkinto. :) 9 pistettä kun vielä tienataan, niin sitten olis tullut jo ykköstulos, eli nyt vain treenaillaan maahan menoa jne... :)
Lisäks kaikkien kisoihin osallistujien kesken arvottiin kaksi takkia, joista mä sitten voitin toisen, hhaha! :D

Ja tänää sitten alkoi koulut :(

Mut anyway tänää harjoteltii Mitzun kanssa nopeaa maahan menoa ja kertailtiin temppuja :)

Ja illalla tietty sitten Törnävän agireenit!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti