perjantai 24. elokuuta 2012

Pitkästä aikaa!

Kalinka
Jep, koulu tosiaan pääsi alkamaan, ja sen huomaa myös tästä päivitystahdista!!

Koulun lisäksi aikaa on kulunut vain lenkkeilyyn ja matkailuun. Viime viikonloppuna ajelimme nimittäin perjantaina Lempäälään äidin ja 9 japsin kanssa! Okei, okei, mukana oli 5 pentua, joten se selittää paljon! Melli ja pennut jäivät Heidin luokse Lempäälään hyvään hoitoon, Mitzu ja Kalinka siinä illalla puunattiin, ja sitten lauantaiaamuna kukonlaulun aikaan lähdettiin kohti Kouvolaa äitin, Mitzun, Pyryn ja Kalinkan kanssa!

Kouvolassa oli tuomarina Denis Kuzelj, joka antoi Mitzulle ERIn, muttei SA:ta, Kalinkalle PU2 ja vara-SERT ja Pyrylle EH:n. Matkattiin Kouvolan Tykkimäen camping-alueelle, mistä äiti oli vuokrannut meille mökin. :) Paikka oli tosi kiva, käytiin pyörimässä pitkin Kouvolaa, syömässä, uimassa ja sitten vain ulkoilutettiin koiria.

Onnea Reetta hienosta päivästä! :)

Mahdollisesti maailman siistein keinu camping-alueella x)


Pyry

Seuraavana aamuna lähdettiin kaikessa rauhassa Heinolaan, jossa tuomarina oli Juha Putkonen. Tämä tuomari ihastui sitten hiukan enemmän meidän karvakuonoihin, ja loppujen lopuksi Pyry oli PN4, Kalinka PU2 saaden SERTin ja Mitzukin vielä kaiken kukkuraksi ROP! Hieno typsyni! ♥
Tuoreet Suomen muotovaliot: VSP Lumivyöryn Special Edition & ROP Saarnion Natsuko

....Odottelua...


Ryhmäkehissäkin käytiin Mitzun kanssa juoksemassa, mutta ilman sijoitusta! :) Sitten köröteltiin Lempäälän kautta takaisin kotiin, ja ehdittiin vielä sunnuntain puolella kotiinkin, kiitos Heidin! :)

Tällä viikolla ei ole kuin lenkkeilty, kotitokoiltu ja käväisty agiharkoissa, joissa huomasi, että neiti on ollut aika vapaalla... Vauhtia oli niin paljon, että omistaja sai juosta perässä hiki otsalla..!! :D

Lauantaille oltiin ilmoitettu Mitzu Yppäriin, alunperin serttijahtiin, mutta nyt kun se on jo tullut, taidetaan Yppäri jättää jo välistä, onhan näitä näyttelyitä tullut jo ihan kivasti kierrettyä!! Ja sunnuntaina onkin tulossa sitten piiiiitkä päivä, sillä luvassa on japaninpystykorvien erikoisnäyttely, johon on ilmoittautunut valtavat 80 japsia!! Siellä nähdään sitten useita tuttuja!! :)

Ja kuitti! :)

Salla & maailman paras koira Mitzu ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti