perjantai 10. elokuuta 2012

Elämää maailman parhaan koiran omistajana ♥

Eilen oli Törnävän agilityharkat, ja Mitzu oli niin mahtava, etten meinanu uskoa näkemääni! :) Vauhtia piisas ja tarkkaavaisuutta myös. Ja kun se meidän ohjaaja on tosiaan maailman paras, niin saan niin täydellisen ohjeistuksen, että vaikeistakin radoista selvitään läpi! Nytkin oli monia vaikeita kohtia, erilaisia valsseja ja takaakiertoja ja leikkauksia, ja Mitzu hoksas tosiaan mitä halusin, kun osasin oikein ohjata. :) Jeejee, nyt tuli jo sellainen fiilis, että voisi kohta ilmoittaa sen kakkosluokan kisoihinkin.. :) Tosin nyt nämä koulujutut ja ylioppilaskirjoitukset painaa päälle, joten voi olla, että kisat jää loka-, marras-, tai joulukuulle.

Tänään Mitzun vuoro oli yllättää mut tokopuolella. Otin pihalla nopeesti pätkän seuraamista, seuraamisesta paikalleen jäämisen, liikkeestä maahanmenoja ja estehypyn, ja kaikki toimi tositosi hyvin!! :D Nyt ei hymyä hyydä mikään. :D Otettiin vielä pari kertaa keppejä kummastakin suunnasta, ja johan nekin näyttää menevän, vaikka mä juoksenkin parin metrin päässä. :) Hihhei :)

Lisäksi kävin ratsastelemassa tämän hetkisellä lempipollellani, Ninnillä, joten päivä on pelastettu. :) Heidi ja Siiri tulivat kyläilemään viikonlopuksi, ja huomenna lähdetään Raaheen siskoni luo, ja nään vihdoin tulevan kummipoikani! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti