sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Agia ja rentoutumista

Torstaina siis liideltiin taas iltakisoissa Mitzun kanssa :) Sain aamulla hälytyksen kökkään, ja olinkin kakkosluokan A- ja C-ratojen ajan talkoissa ratahenkilönä.

B-rata oli normaali agilityrata, tosin siis Mitzun ensimmäinen kakkosluokan rata. Ilmeisesti rata oli melko simppeli, koska hylättyjä suorituksia ei ihan hirveesti tullut. Luokkanvaihtajina mä ja Mitzu tepasteltiin radalle medi-luokan ensimmäisenä, ja suoritettiinkin rata ilman virheitä! :) Aikasakkoa tuli reilu 2 sekuntia, mutta kyllä me sitä nopeutta vielä tuohon saadaan lisää! :) Ensimmäisillä esteiltä, kaarroksista, keinulta ja kepeiltä olisi varmasti saanut useita sekunteja pois, kun olisi vähän viitsinyt hätäillä ;) Nyt oli tarkoituksena saada mahdollisimman virheetön suoritus, mikä onnistui odotettua paremmin! :) Ja niinpä siinä sitten kävi, että vain yksi koirakko pääsi ihanneajan ali, ja Mitzu oli nopein puhtaita ratoja liian hitaasti tehneistä, joten sijoituimme tänää luokan kakkosiksi! :) ♥ Mitzu ilmeisesti aatteli, että keskiviikkona kisattiin ykkösissä ja oltiin ykkösiä, torstaina kisattiin kakkosissa, joten oltiin näin ollen kakkosia! ;)

Kitinojan kisojen Mitzun kaikki startit koottuna :)

Mitzu on kyllä yllättänyt mut tämän viikon aikana monessa suhteessa, siinäkin, miten se tuntui olevan torstaina ihan poikki kolmen päivän kisaputkesta, mutta silti rutisti itsestään loput energian rippeet ja teki taas hienon suorituksen.. :) ♥


Perjantaina Mitzu nukkui oikeasti koko päivän reporankana ja näytti niin kärsineeltä, että jo sääliks kävi! Annoin sen nukkua koko päivän rauhassa, ja vein sen lenkillekkin vasta lauantaina, kun neiti alkoi osoittaa edes pieniä toipumisen merkkejä ;)

Häiskä (penkillä) ja Paakki :)
Tänään sunnuntaina otetaankin suunta kohta Vimpeliä, jossa alkaa tokokurssi koirakoille, jotka yrittävät tähdätä kisoihin!! :) Saas nähdä selvitäänkö perille ja miten siellä käy, onko se toko edes yhtään mun ja Mitzun juttu.. :D Mut koklataan nyt kerta ainakin, että kehdataanko me minnekkään harkkoihin vielä mennä :)

Tänään myös Häiskä ja Paakki, jotka ovat olleet minulla viikon hoidossa, haetaan pois :( Hienoja huskypoikia nuo ovat! :) Häiskä ja Mitzu ovat hyviä kamuja, Paakki on vielä pentu ja sillä on sen verran kova hinku leikkiä koko ajan (vähän rajumpia leikkejä), että Mitzu yrittää vältellä sitä parhaansa mukaan :)


Ps. Sekä 1. että 2. luokan kisoissa oli tällaisia astetta parempia kuvaajia kuvaamassa koirakoiden suorituksia, ja kuvia saa myös julkaista mm. blogeissa :) Kun kuvia tulee, lisäilen niitä tuonne Kuviin, voit sieltä käydä kurkkaamassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti