maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kotona taas ♥

Eli nyt on kaksitoista päivää Kauhajärvellä Luovalla riparilla ohi, ja kotona ollaan taas ♥ Ja johan sitä on taas näihin kahteen kotona vietettyyn päivään mahtunut yhtä sun toista! ;)

Lauantaina tulin siis kotiin, ja samantien lähdin käymään ystäväni Sarin siskon, Sirun, rippijuhlissa, joka oli leiriläisenä samaisella leirillä, missä me olimme Sarin kanssa isosina.
Vauvat noin 12 tunnin ikäisinä :) Vauvat on alustavasti ristitty työnimille 
Timon, Pumba, Simba, Kiara ja Nala :)
Illalla tulin sitten "kunnolla" kotiin, ja Melli sitten siinä keskiyön aikoihin pyöräytti 5 vaavia, 3 poikaa ja 2 tyttöä!! ♥ Synnytys oli todella helppo, niin kuin Mellillä on aina ollut. :) Aikaa ensimmäisen ja viimeisen pennun välilläkin oli vain 55 minuuttia! :D Ja Mitzu vinkui ja vonkui pesuhuoneessa samaan aikaan, kun kuuli ja haistoi, että jotakin on tekeillä.. :)

Sunnuntaina ja maanantaina saimme nauttia Bella Govidas kennelin Heidin vierailusta perheineen, äitin toinen ystävä Katariinakin kävi pistäytymässä sunnuntai-iltana. :) Mitzun kanssa sunnuntaina käytiin taas Vimpelissä tokoilemassa, ja ihan ok harkat oli. :) Muunmuuassa ekaa kertaa uskalsin ottaa täyden kahden minuutin paikallamakuun Mitzun kanssa, noin niin kuin yhdessä vieraiden koirien kanssa. :) Liikkeestä seisomaan ja maahan jääminenkin paranevat koko ajan, mutta paljon on vielä hiomista! Seuraaminen oli tällä kertaa vähän laiskaa, mut muuten ei mitään suurempia ongelmia. :)

Myös rakas kummipoikani Aleksi kävi meillä tänää kyläilemässä ♥
Tänää maanantaina sitten oli agilityn vuoro, ja käytiin itsenäisesti Alajärven kentällä vetää ihan miniharkat, ettei neiti väsy liikaa. Huomenna on nimittäin vuorossa tokovalmennus ja keskiviikkona agilityvalmennus, kun Vimpeliin tulee kouluttamaan Noora Haapanen Lahdesta, jeeee! :) Olen ihan intona, toivottavasti saan tuolta valmennuksista paljon irti! :)

Torstaina on sitten meidän osalta ekat agilityharkat Törnävällä kesätauon jälkeen! Jänskättää, kun se nykyinen ryhmä on tosiaan melko tasokas... Noo, pitää toivoa, että Mitzu jaksaa vielä sielläkin tsempata! :) Mutta nyt taas pentuja tapittamaan, hejdå! :)


Salla & Mitzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti