tiistai 3. heinäkuuta 2012

Leireilyä

Jäi kirjoittamatta siitä sunnuntaista, ja Mitzun ensimmäisistä tokoharkoista :) Harkat olivat siis melko vapaamuotoiset, mutta yksi naisista opetti mulle pari juttua ja käski mun näyttää muutamia alokasluokan liikkeitä. Seuraamisessa oli pientä ongelmaa, kun Mitzu ei pyrkinyt hirveen innokkaasti ottamaan kontaktia, mut luoksetulo onnistui tosi hyvin! :) Paikallaan makuuta kokeiltiin lyhkäsesti, liikkeestä seisomaan ja etenkin maahan meno ei toiminnut halutusti, oli aina pakko käyttää kaksois-, kolmois- tai neloskäskyä, että Mitzu toimi.. :D Tää nainen kuitenkin kehui, että hyvin Mitzu toimii siihen nähden, että vain kotona ollaan treenattu, kun kaikki muut koirakot oli käynyt ennenkin kursseilla. :) Ehkä me vielä joskus tokokisoihinkin asti päästään... :)

Mä olen ollut itse tämän viikon päiväkodilla sijaisena, ja ei olla agikentällekään ehditty. Lisäksi mun pitää käydä vetämässä tallilla koirakoulutuksia päivittäin, koska siellä on menossa nyt koiraratsastusleiri, eli siellä on seitsemällä leiriläiselläkin koira mukana :) Mitzu oli sunnuntaina ja tänää tiistaina jälleen mukana tallilla. Tänää varsinaista opetusta ei koirille ollut, vaan pidettiin vähän rennompi tunti ja mentiin vähän pitemmälle lenkille ja käytiin samalla uittamassakin koiria. Mitzukin uskaltautui namin perässä kahlaamaan, mutta ei kunnolla uimaan. :)

Vauvakoira Mitzu :)
Huomenna Alajärvellä on epäviralliset agikisat, joihin itse menen ottamaan kuvia tai ajanottajaksi, mutta Mitzu ei pääse kisailemaan, koska kisa on vain möllitasoisille koirille :) Torstain kisat tosiaan peruuntui, koska niissä ei ollut ratoja kuin ykkösluokkalaisille, mutta lauantaina onkin sitten kisat Maalahdessa. :) Yrittäisi nyt sitten joku ilta ehtiä Mitzunkin kanssa agikentälle, vaikka käykin periaatteessa kahdessa paikassa töissä yhtäaikaa.. :D

Ja älkää kysykö tosta kuvasta, teki vaan mieli laittaa Mitzun vauvakuva, kun ei ollut mitään uusiakaan laitettavaks! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti