perjantai 27. heinäkuuta 2012

Reeniä

Hihhei. Eilisestä kertoilen hiukan. :)

Aamulla otettiin Mitzun kanssa kaks paikallaan makuuta, tosi hyvät suoritukset tuli. Eka otin vaa semmosen puolen minuutin ja sitte sellasen reilun kahden minuutin pätkän. Lisäks otettiin vähä keppejä.

Illalla ajeltiin Törnävälle agilityharkkoihin. Nyt oli siis eka kerta uudessa ryhmässä. Juuri se toinen kakkosluokan koira oli pois, eli kaikki paikalla olleet olivat kolmosluokkalaisia... Ja rata oli sen mukainen..! :D Mulle ja Mitzulle hirmu vaikee, ja lisäks ei mikään ihan lyhytkään, nimittäin 30 esteen rata. Uusi valmentaja osoittautui erinomaiseksi, huomasi neuvoa lähes joka liikkeen ja opin ihan mielettömästi uutta. Ja lisäks Mitzu toimi ehkä parhaiten ikinä!! Siis se irtos ja se teki kaikki ja ja ja...!! :D  ... Ja mä olin niin ylpeä koiran omistaja kuin voi olla!! ;) Rata meni todella hyvin, ja selvittiinkin sitten ihan loppuun asti, jeejee! :) Oon ylpeä tosta kuranaamasta ♥ Loppuverkkojen jälkeen sitten kotiin tyytyväisenä! :)

Illalla menin vielä Millan ja Haltin kanssa yläasteen kentälle, kun kaverini Elina halusi kokeilla, löytyisikö hänelle junior handler -koiraa sunnuntaiksi Mikkeliin SM-osakilpailuihin. Haltiin päädyttiin, joten vielä kotona kokeilin minäkin vähän handlata Haltia ja totuttaa sitä taas siihen, että se voisi kyllä seisoa paikoillaan kun handleri kiertää sen ympäri... ;)

Mitzulla tuntui olevan vielä illallakin virtaa vaikka muille jakaa, niin treenattiin pariin kertaan tokohyppyä samalla, kun kävin ruokkimassa pihakoirat. Meinaa se Mitzu väkisten vaatia sen kaksoiskäskyn, mutta sitten kun käsky menee perille, hyppää kyllä innokkaasti ja koko loppukuvio menee ihan ongelmitta. Otettiin vielä kerta luoksetuloakin, aika puhdas suoritus sekin tällä kertaa. :)Tänää ollaan alettu siirtyä näyttelytreeneihin Mitzunkin kanssa, vähän pöydällä ja maassa olen sitä koittanut seisottaa. Joitakin tokoliikkeitä vois tänään vielä vähän kokeilla, koska tänää sitten taitaa lähteä ilmo sinne Vimpelin tokokisoihin, JÄIKS! :D

Hmmm, mitähän vielä.. Haltin pesin tänään, äiti lupasi pestä Mitzun huomenna, vastapalkkana imuroimisesta ja ruohonleikkuusta, niin mä pääsen lintsaamaan Powerparkkiin! ;) Jeejee! :) Eipä kai muuta, nyt imuroimaan!


Ps. Olen maailman onnellisin tyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti